Kvalificerad årsredovisning – vi sammanställer året åt er

När bokföringsåret är slut så måste årsredovisningen skickas in till bolagsverket, och då är det mycket att tänka på. Med vår breda expertis så sammanställer vi på Keeper er årsredovisning och presenterar er verksamhet på bästa möjliga sätt, med kvalitetskontroller och enligt lagar/regler. Ni behöver enbart luta er tillbaka och godkänna digitalt.

  • Balansräkning
  • Resultaträkning
  • Noter
  • Förvaltningsberättelse
  • Rådgivningsmöte

Våra paket innehåller årsredovisning för er

Lite hjälp, eller mycket? Eller vad sägs om att slippa tänka på ekonomiadministration en enda dag till? Oavsett behov så förenklar vi vardagen för dig som företagare med våra paket. Alltid digitalt, Fasta priser och ett kompetent team i ryggen.

Möt teamet på Keeper

Vårt engagemang är att ni ska nå er fulla potential genom att fokusera på det ni är bäst på med oss som en självklar sparringpartner inom ekonomi för att nå nya höjder. Vi gör det vi är bäst på så ni kan göra det med!

Läs mer om våra andra tjänster

Vanliga frågor och svar

Välj kontakta oss så återkommer vi till dig inom 24h med en offert utefter dina önskemål och behov. Övergången till oss från din gamla byrå sköter vi.

Ja, vi ser till att automatisera och digitalisera hela din redovisning smärtfritt för dig som kund när du börjar hos oss. Det innebär att du kan hantera leverantörsfakturor, kvitton och kundfakturor oavsett vart du befinner dig.

Vi har expertis inom alla bolagsformer och välkomnar dig som är Enskild näringsidkare, Aktiebolag, Handelsbolag, Kommanditbolag, Ekonomisk förening och Ideell förning

Danske bank, Handelsbanken, Nordea, SEB, Swedbank, Länsförsäkringar men vi stödjer även andra banker.

Du får tillgång till en lätt hanterlig app i mobilen där du loggar in och fotar dina utlägg. Tryck sedan på skicka så sköter vi resten åt dig.