Smidigt årsavslut – bokslut och årsredovisning

Du behöver enbart godkänna och luta dig tillbaka. Vi ser till att din verksamhet presenteras på bästa möjliga sätt med kvalitetskontroller och enligt lagar/regler.

  • Bokslut
  • Årsredovisning
  • Årligt bokslutsmöte

Så funkar det

När bokföringsåret börjar lida mot sitt slut så är det dags att planera bokslut och årsredovisning. Med oss kan du vara trygg med att bokföringsåret sammanställs enligt rätt regelverk enligt lag och presenteras på bästa möjliga sätt.

Bokslut

Summering av ditt år

Bokslut är en sammanställning av det som har hänt i ditt företag under det gångna året. Vi säkerställer bokföringen och hjälper till med dispositioner och möjlig utdelning. Du får även hjälp med periodiseringar, avskrivningar, periodiseringsfond, skatter.
Ditt bokslut är alltid kvalitetssäkrat hos oss.

Årsredovisning

Presentation av ditt år

När bokslutet är klart ska en årsredovisning upprättas för aktiebolag och ekonomiska föreningar. Gällande andra företagsformer är det storleken som avgör om en årsredovisning ska upprättas.
Vi ser till att bolaget presenteras på bästa möjliga sätt enligt lagar och regler för din bolagsform.

Revision

Om du behöver revisor

Med nära samarbete med din revisor så kompletterar dom årsredovisningen med en revisionsberättelse. Vi tar sedan fram ett bolagsstämmoprotokoll och skickar in alla handlingar till bolagsverket. Saknar du revisor? Vi samarbetar med revisorer som är likasinnade.

Årligt bokslutsmöte

När allt är klart

När bokslutet och årsredovisningen är färdigställda ses vi på vårt årliga bokslutsmöte där vi går igenom året som gått och följer upp att du går mot dina uppsatta mål. Sedan behöver du enbart signera digitalt så skickar vi in dina handlingar till rätt myndigheter.

”Proaktiva rådgivare som alltid ger snabb återkoppling och service”

Linus Ekström

VD Epinova AB

Vanliga frågor och svar

Välj kontakta oss så återkommer vi till dig inom 24h med en offert utefter dina önskemål och behov. Övergången till oss från din gamla byrå sköter vi.

Vi utför enligt ditt bolags bestämda regelverk oavsett om det gäller K2/K3

När bokslutsarbetet är klart så ses vi digitalt eller fysiskt på det årliga bokslutsmötet där vi går igenom det färdiga arbetet med dig och ser till att ditt bolag presenteras på bästa möjliga sätt.

Ingen fara, vi har nära samarbete med likasinnade revisorer som vi då presenterar för dig.