Deklarera utan krångel

Rätt skatt i rätt tid enligt lagar och regler – du behöver enbart godkänna dina deklarationer digitalt. Vi finns här när du behöver oss med proaktiv rådgivning.

  • Momsdeklaration – löpande
  • Inkomstdeklarationer
  • Arbetsgivardeklaration
  • Skatterådgivning

Så funkar det

Deklarationer, moms, skatt och avgifter är oftast tidskrävande för dig som företagare. Spara tid genom att enbart godkänna digitalt så håller vi koll på deadlines, lagar och regler åt dig så det blir rätt skatt i rätt tid.

Moms

In- och utgående moms

Det kan kännas tidskrävande, ångestfyllt och stressande att hinna beräkna och sammanställa moms till den 12:e och samtidigt ge en korrekt uträkning på rätt konton. Hos oss blir moms något smärtfritt oavsett om det sker månad/kvartal/år – vi sköter hela processen från deklaration till betalning.

Inkomstdeklarationer

Årlig deklaration

En inkomstdeklaration ska innehålla olika ekonomiska uppgifter om föregående årsinkomster och skiljer sig åt beroende på din bolagsform. Vi gör allt som ditt företag behöver lämna in, från inkomstdeklarationer anpassat för ditt bolag till tillhörande bilagor som exempelvis K10.

Arbetsgivardeklaration

För dina anställda

Som registrerad arbetsgivare måste du varje månad redovisa utbetalda ersättningar, förmåner, avdragen skatt och arbetsgivaravgifter på individnivå. Detta gör vi åt dig varje månad och ser till att Skatteverket har sina pengar innan förfallodatum.

Skatterådgivning

Frågor kring skatt

Skattefrågorna är många för dig som företagare där rätt beslut kan vara avgörande för åt vilket håll du vill styra ditt företag. Vi är dina experter inom skatt och är väl insatta i ditt bolag så du med trygghet kan ta rätt beslut mot dina mål.

”Alltid proffsiga i sitt bemötande! Bra konkreta svar på frågor och goda råd”

Magnus Åkesson

VD Urbanretail

Vanliga frågor och svar

Undrar du något mer gällande deklarationer? Läs våra vanliga frågor och svar eller kontakta oss längst upp i högra hörnet så återkommer vi.

Välj kontakta oss så återkommer vi till dig inom 24h med en offert utefter dina önskemål och behov. Övergången till oss från din gamla byrå sköter vi.

Vi upprättar din deklaration, du godkänner digitalt och vi skickar in till SKV

Vi ser till att dina deklarationer lämnas in i god tid till skatteverket

Ja, vi hjälper dig även med din privata inkomstdeklaration

Om du behöver extra bilagor till dina deklarationer så kan vi hjälpa dig med det också