Tryggt med rätt lön

Lugnt och tryggt för dig som arbetsgivare. Dina anställda tidrapporterar enkelt digitalt – vi ser till att de får lön i tid enligt lagar och regler.

  • Lönehantering
  • Förmåner och frånvarohantering
  • Arbetsgivardeklaration
  • Kollektivavtal

Våra lönepaket

Lite hjälp, eller mycket? Eller vad sägs om att slippa tänka på löneadministration en enda dag till? Oavsett ditt behov så förenklar vi vardagen för dig som arbetsgivare med våra lönepaket. Alltid digitalt till fast månadspris med ett skräddarsytt team i ryggen.

”Alltid proffsiga i sitt bemötande! Bra konkreta svar på frågor och goda råd”

Magnus Åkesson

VD Urbanretail

Vanliga frågor och svar

Undrar du något mer gällande våra paket? Läs våra vanliga frågor och svar eller kontakta oss längst upp i högra hörnet så återkommer vi.

Välj kontakta oss så återkommer vi till dig inom 24h med en offert utefter dina önskemål och behov. Övergången till oss från din gamla byrå sköter vi.

Ingen fara, vi hjälper dig att hitta rätt. Tryck enbart på kontakta oss och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.

Vi hanterar era förmåner i bolaget enligt skatteverkets regler. Vid uppstart registrerar vi alla förmåner som finns i bolaget sen hanteras dom löpande i system och i arbetsgivardeklarationen.

Vid uppstartsmötet ber vi om att bli deklarationsombud för bolaget och då sköter vi deklarationen av arbetsgivaravgifter till Skatteverket löpande.

Vi har GDPR säkra sätt som vi delar dokument med dig som kund så inte känslig information skickas via mail.