100% digital redovisning

Enkelt automatiserat flöde, smidiga appar, och enbart knapptryckningar vid hantering av leverantörsfakturor, kundfakturor och kvitton. Du godkänner – vi bokför åt dig.

  • Löpande bokföring och fakturering
  • Utläggshantering
  • Bokslut och årsredovisning
  • Deklarationer
  • Nyckeltal och rapporter

Vi har nu arbetat tillsammans med Keeper i 1,5 år och vi är så nöjda med deras service. Dom svarar snabbt på frågor och är intresserade av vår verksamhet. Bra rådgivning och återkoppling när man har frågor och funderingar.

Per Brodén

VD Picknick AB

Våra ekonomipaket

Lite hjälp, eller mycket? Eller vad sägs om att slippa tänka på ekonomiadministration en enda dag till? Oavsett behov så förenklar vi vardagen för dig som företagare med våra paket. Alltid digitalt, Fasta priser och ett kompetent team i ryggen.

Vanliga frågor och svar

Välj kontakta oss så återkommer vi till dig inom 24h med en offert utefter dina önskemål och behov. Övergången till oss från din gamla byrå sköter vi.

Ja, vi ser till att automatisera och digitalisera hela din redovisning smärtfritt för dig som kund när du börjar hos oss. Det innebär att du kan hantera leverantörsfakturor, kvitton och kundfakturor oavsett vart du befinner dig.

Vi har expertis inom alla bolagsformer och välkomnar dig som är Enskild näringsidkare, Aktiebolag, Handelsbolag, Kommanditbolag, Ekonomisk förening och Ideell förning

Danske bank, Handelsbanken, Nordea, SEB, Swedbank, Länsförsäkringar men vi stödjer även andra banker.

Du får tillgång till en lätt hanterlig app i mobilen där du loggar in och fotar dina utlägg. Tryck sedan på skicka så sköter vi resten åt dig.