Digital redovisning för effektiva & tidsbesparande flöden

Med digital redovisning får ni en portabel ekonomifunktion direkt i mobilen eller i en laptop. Ni godkänner enkelt fakturor och betalningar genom ett knapptryck – sedan sköter våra auktoriserade redovisningskonsulter resten enligt god redovisningssed. Självklart finns vi alltid nära tillhands med proaktiv rådgivning och står bakom er i svåra ekonomiska frågor och funderingar.

  • Löpande bokföring och fakturering
  • Utläggshantering
  • Bokslut och årsredovisning
  • Deklarationer
  • Nyckeltal och rapporter

Så sparar ni tid med Keepers digitala redovisning

Den ekonomiska administrationen är ofta något som tar väldigt mycket tid från kärnverksamheten, det gäller allt ifrån det löpande till att hålla sig uppdaterat på nya lagar och regler så allt sker korrekt.

Att ha ekonomifunktionen internt ökar också sårbarheten vid sjukdom eller när saker i livet plötsligt händer.

Vi på Keeper finns alltid nära tillhands med ett team auktoriserade redovisningskonsulter som är prisbelönta att ligga i framkant med de senaste digitala verktygen. Vi spar er tid genom att göra er ekonomifunktion portabel där ni skickar in material och attesterar på ett knapptryck vart ni än befinner er. Resten sköter vi åt er, från löpande redovisning till betalningar till Skatteverket.

Vi gör det vi är bäst på – så ni kan göra det med.

Kundfakturor

Att ta betalt ska inte vara krångligt. Ni fyller enbart i vad ni sålt och för hur mycket i en automatiserad mall. Vi ser till att ni får betalt genom att följa upp era kundfakturor och skickar krav/påminnelser vid utebliven betalning.

Leverantörsfakturor

Slipp onödiga påminnelseavgifter. Ni behöver aldrig mer oroa dig för att betalningar inte sker i tid. När nya fakturor har kommit in så får ni en notis i ert digitala flöde. Godkänn på ett klick – vi betalar och bokför åt er.

Kvitton och utlägg

Du och dina medarbetare fotar sina kvitton och reseräkningar genom en app i mobilen. Skicka sedan in genom att attestera och en rapport sammanställs automatiskt som bokförs och vi betalar ut er utlägg.

Löner

Om du har lönehantering hos oss så tidrapporterar du och dina anställda enkelt i ett system. Vår löneavdelning med auktoriserade lönekonsulter förbereder underlag för alla löner, gör löneberäkningen och betalar ut lönen till er den 25:e varje månad.

Attestflöde

Ni attesterar direkt i mobilen betalfiler, fakturor och löner. Våra auktoriserade konsulter ser till att betalningar går ut i tid till Skatteverket så som moms och arbetsgivaravgifter.

Rapportering

När månaden är slut så får ni rapportering i form av en hälsokoll hur ert företag mår. Detta är avgörande för att ta beslut i rätt riktning, därför har vi skapat en kundportal för er verksamhetsstyrning där ni även får visuella rapporter direkt i mobilen.

Våra ekonomipaket

Lite hjälp, eller mycket? Eller vad sägs om att slippa tänka på ekonomiadministration en enda dag till? Oavsett behov så förenklar vi vardagen för er som företagare med våra paket. Alltid digitalt, Fasta priser och ett kompetent team i ryggen.

Möt teamet på Keeper

Vårt engagemang är att ni ska nå er fulla potential genom att fokusera på det ni är bäst på med oss som en självklar sparringpartner inom ekonomi för att nå nya höjder. Vi gör det vi är bäst på så ni kan göra det med!

Läs mer om våra andra tjänster

Vi har nu arbetat tillsammans med Keeper i 1,5 år och vi är så nöjda med deras service. Dom svarar snabbt på frågor och är intresserade av vår verksamhet. Bra rådgivning och återkoppling när man har frågor och funderingar.

Per Brodén

VD Picknick AB

Vanliga frågor och svar

Välj kontakta oss så återkommer vi till dig inom 24h med en offert utefter dina önskemål och behov. Övergången till oss från din gamla byrå sköter vi.

Ja, vi ser till att automatisera och digitalisera hela din redovisning smärtfritt för dig som kund när du börjar hos oss. Det innebär att du kan hantera leverantörsfakturor, kvitton och kundfakturor oavsett vart du befinner dig.

Vi har expertis inom alla bolagsformer och välkomnar dig som är Enskild näringsidkare, Aktiebolag, Handelsbolag, Kommanditbolag, Ekonomisk förening och Ideell förning

Danske bank, Handelsbanken, Nordea, SEB, Swedbank, Länsförsäkringar men vi stödjer även andra banker.

Du får tillgång till en lätt hanterlig app i mobilen där du loggar in och fotar dina utlägg. Tryck sedan på skicka så sköter vi resten åt dig.