En auktoriserad redovisningskonsult ser dina siffror i ett större perspektiv

Linda Gerdin arbetar sedan fyra år tillbaka som kundansvarig här på Keeper.

”För mig var det en självklarhet att bli auktoriserad. Det är en kvalitetsstämpel på att jag har de kunskaper som krävs för att arbeta som rådgivare och hantera mina kunders redovisning. Auktorisationen ställer krav på att jag är ständigt uppdaterad med kunskaper inom min bransch, skatter och redovisning, dessutom blir jag kontinuerligt granskad att jag lever upp till min titel. Att en auktoriserad redovisningskonsult har hand om redovisningen signalerar kvalitet och trygghet till olika intressenter som banker, myndigheter och investerare.

Att få jobba med engagerade kunder som uppskattar rådgivning och vad jag kan erbjuda är en stor del av mitt jobb. Tänk att få coacha mina kunder så att de kan nå sina drömmar och mål. Det är både spännande och roligt!

Tack vara Reko eller Rex som det heter beroende på om man tillhör branschorganisationen FAR eller SRF, har jag ett tydligt regelverk att förhålla mig till. Det ger en trygghet att det finns en organisation som kan stötta mig i olika frågor. Regelverket talar inte bara om att redovisningen ska vara korrekt, utan tar också upp hur jag ska arbeta med kunduppdrag och deras kontaktnät så som myndigheter och styrelser mfl.

Att lämna ditt företag i händerna på en auktoriserad redovisningskonsult, som ser dina siffror i ett större perspektiv, är nog det bästa du kan göra. Då kan du som kund fokusera på det som du gör bäst och samtidigt få rätt information i rätt tid för att underlätta viktiga strategiska beslut.”

Är du nyfiken på att höra mer om vad jag och Keeper har att erbjuda dig ring mig på tel 0704241318 eller skicka ett mail linda@keeperab.se