Ekonomipaket till fast pris

Lite hjälp, eller lagom? Eller vad sägs om att slippa tänka på ekonomiadministration en enda dag till? Vi förenklar vardagen för dig som företagare med våra paket.

  • Bokföring, fakturering & lön
  • Bokslut & deklarationer
  • Skräddarsytt expertteam
  • Ökad kontroll på lönsamhet

Hur mycket omsätter företaget?

Fick hjälp med både redovisning och affärsutveckling

Vi är mycket nöjda med Keeper som redovisningsbyrå! De har hjälpt oss med mer än vi först trodde vi behövde. Vi upplever att de är mer än en redovisningskonsulter då de även har gett oss användbara tips kring affärsutveckling. De har hjälpt oss att bena ut våra mål och coachar oss löpande hur vi kan nå målen. Mycket valuta för pengarna!
– Relationsappen AB

Om Keeper

Vi är prisbelönta proaktiva rådgivare och konsulter med 30 års erfarenhet inom redovisning/lön som bär drivkraften att stötta våra kunder att bli effektiva och framgångsrika i sitt företagande.

”Alltid proffsiga i sitt bemötande! Bra konkreta svar på frågor och goda råd”

Magnus Åkesson

VD Urbanretail

Vanliga frågor och svar

Undrar du något mer gällande våra paket? Läs våra vanliga frågor och svar eller kontakta oss längst upp i högra hörnet så återkommer vi.

Välj kontakta oss så återkommer vi till dig inom 24h med en offert utefter dina önskemål och behov. Övergången till oss från din gamla byrå sköter vi.

Ingen fara, vi hjälper dig att hitta rätt. Tryck enbart på kontakta oss och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.

Du får inloggning till ett rapporteringssystem som du lätt kan logga in på via mobilen. Där kan du följa upp hur ditt företag mår och tydligt se om ditt företag är på väg i önskad riktning med hjälp av visuella rapporter av nyckeltal, balans- och resultatuträkning samt KPI:er.

Välj skräddarsytt paket så återkommer vi med en offert efter dina önskemål och behov. Vi har många extra tjänster inom det ekonomiska området.

Som kund hos Keeper får du alltid ett skräddarsytt team i ryggen. Det innebär att du får rätt kompetenser till ditt bolag och aldrig behöver oroa dig om någon är sjuk, det finns alltid någon på plats som är insatt i din verksamhet.