Välkommen till Keeper Royalties

Vårt primära fokus är alltid att leverera en modern och effektiv ekonomihantering. Nu vill vi även behandla dig lite mer kungligt där vi ser till dig som företagare i sin helhet. Det här är ditt kungarike för utveckling och bra balans i livet.

Carin Frödebergs event om hållbart ledarskap

Vårt event om hållbart ledarskap blev lyckat

Tack Carin Frödeberg!

Den 27 oktober var vi flera som lyssnade på Carin Frödebergs inspirerande föredrag om hållbart ledarskap. Det blev mycket uppskattat med intressanta diskussioner och stark igenkänning i många av Carins insikter. Här kan du se ett inspirerande utdrag från morgonen.

 

 

Har du funderingar kring hur vi kan hjälpa just dig? Hör av dig på 0704241321 eller jonathan.andernell@keeperab.se.
Man som ler

Om Keeper Royalties

Hur kungligt vill du bli behandlad?

Vi levererar dagligen en modern och effektiv ekonomihantering till våra kunder. Nu ser vi även till att du ska få mer tid och inspiration till att utveckla ditt företagande och få mer harmoni i vardagen med hjälp av Keeper Royalties.

Läs mer om varför du har en given plats i Keeper Royalties.

Förmåner & inspiration

Att vara med i Keeper Royalties kostar ingenting.

Samtidigt får du mycket av värde. Här kan du läsa mer om dina förmåner.

Harmoni i vardagen

Kan en rabatt på barnpassning och läxhjälp kännas extra värdefull för dig som har barn? Älskar du att koppla av med en favorittidning? Här är några förmåner som förenklar och förgyller livet.

Aktiv livsstil

Gillar du att spela padel? Brukar du koppla av med yoga? Här hittar du olika erbjudanden och samarbeten som gör det extra roligt att träna på egen hand eller med andra.

Vässa ditt ledarskap

För att ständigt jobba på att bli en bättre ledare kan det vara skönt med lite hjälp då och då. Här hittar du våra event och relevant inspiration som hjälper dig att utveckla ditt ledarskap.