Keeper Royalties – Vässa ditt ledarskap

Vi vill alla bli bättre ledare, utveckla våra affärer och skapa en arbetsmiljö där alla medarbetare mår bra. Här får du flera verktyg och inspiration för att ständigt växa i din ledarroll.

Carin Frödebergs event om hållbart ledarskap

Ta del av vårt event kring hållbart ledarskap

Carin Frödeberg höll ett uppskattat föredrag!

I oktober hade vi vårt frukostseminarium, där Carin Frödeberg höll en inspirerande och insiktsfull föreläsning om hållbart ledarskap. Vi checkade in på hållbarhetsgymmet och fick konkreta verktyg för att leda mer hållbart.

 

Kommande event

Stärk din hjärna med 18 smarta rörelser

Torgny Steen är en bejublad föredragshållare som hjälpt många företag att få bukt med psykisk ohälsa på jobbet, inte minst med boken 18 smarta rörelser…stärk din hjärna. Vi återkommer med mer information och exklusiv inbjudan.

Inspiration

Bra TED talks som inspirerar ditt ledarskap

Ibland kan en kvart av inspiration ge energi i veckor. På TED finns flera föredrag som är värda att lägga tid på. Här får du en snabb genväg till några av dem!

Förmåner & inspiration

Att vara med i Keeper Royalties kostar ingenting.

Samtidigt får du mycket av värde. Här kan du se fler förmåner och härlig inspiration.

Harmoni i vardagen

Kan en rabatt på barnpassning och läxhjälp kännas extra värdefull för dig som har barn? Älskar du att koppla av med en favorittidning? Här är några förmåner som förenklar och förgyller livet.

Aktiv livsstil

Gillar du att spela padel? Brukar du koppla av med yoga? Här hittar du olika erbjudanden och samarbeten som gör det extra roligt att träna på egen hand eller med andra.

Har du funderingar kring hur vi kan hjälpa just dig? Hör av dig på +46704241321 eller jonathan.lofberg@keeperab.se.