Vad är Keeper Royalties?

Syftet med vårt nätverk är att du ska växa som människa och företagsledare. Läs hur vi gör det möjligt, och vilket värde Keeper Royalties kan ha för dig.

Keeper royalties vad är det

Om Keeper Royalties

Kostnadsfritt och värdefullt. Det bästa av två världar.

När du är kund hos Keeper går vår verksamhet ut på att sköta din redovisning, hantera dina löner och ge värdefull företagsrådgivning. Tack vare moderna digitala lösningar utan administrativt krångel frigör vi din tid – så att du kan utveckla ditt företag. Samtidigt är du värd att även få utvecklas som människa och företagsledare.

Därför finns nu Keeper Royalties.

Här får du fler möjligheter att må bra, hitta en balans i livet samt förenkla och förgylla din vardag. Vi vet att vardagspusslet kan vara svårare att lägga än en tre-årig affärsplan. Att bygga ett livsverk utan att slå knut på livet självt, det kräver nästan en superhjälte. Vi är alla bara människor. Vi behöver sömn och stresshantering. Vi har snoriga barn som behöver omsorg. Partners som behöver samhörighet.

Som vår kund och viktig affärskontakt har du en given plats.

Det kostar dig ingenting att vara med, och vi lovar att det kommer vara värt din tid.

Förmåner & inspiration

Det tål att upprepas – det kostar inget att vara med.

Samtidigt får du mycket av värde i Keeper Royalties. Här kan du läsa mer om dina förmåner:

Harmoni i vardagen

Kan en rabatt på barnpassning och läxhjälp kännas extra värdefull för dig som har barn? Älskar du att koppla av med en favorittidning? Här är några förmåner som förenklar och förgyller livet.

Aktiv livsstil

Gillar du att spela padel? Brukar du koppla av med yoga? Här hittar du olika erbjudanden och samarbeten som gör det extra roligt att träna på egen hand eller med andra.

Vässa ditt ledarskap

För att ständigt jobba på att bli en bättre ledare kan det vara skönt med lite hjälp då och då. Här hittar du våra event och relevant inspiration som hjälper dig att utveckla ditt ledarskap.

Har du funderingar kring hur vi kan hjälpa just dig? Hör av dig på +46704241321 eller jonathan.lofberg@keeperab.se.