Våra tjänster

En prisbelönt ekonomibyrå inom redovisning, ekonomisk rådgivning och lön. Outsourca er ekonomifunktion och lägg mer tid på att utveckla era företag.

Outsourca er ekonomifunktion

Mer tid till ert företagande

Det är roligt att driva företag när man slipper lägga värdefull tid på administration. Hos oss får ni en digital lätthanterlig ekonomifunktion med automatiserade flöden och smarta integrationer anpassat ert företag till fast pris.

Hej, Hanna heter jag. Hör av dig på +46707535858 eller hanna@keeperab.se om du har några frågor. Vi hörs!

Delservice

För er som vill outsourca delar av ekonomifunktionen

Vi sköter er löpande bokföring, momshantering, deklarationer, AGI, löner, och automatiserar leverantörsfakturaflöde, årsredovisning, bokslut. Attest och kundfakturering vill ni göra själva.

Helservice

För er som vill outsourca hela ekonomifunktionen

Vi sköter alla delar inom redovisningen så ni kan lägga tiden på ert företagande. Ni får även löpande rådgivningsmöten och tillgång till en portal där ni kan följa upp rapportering & nyckeltal i realtid.

Prisbelönt ledande byrå

Våra styrkor

Vi är prisbelönta proaktiva rådgivare och konsulter med 30 års erfarenhet inom redovisning och lön. Det tillhör vår vardag att stötta företagare att bli effektiva, framgångsrika och lönsamma. Teamets styrkor är framförallt kompetens och lojalitet där våra kunders behov alltid står i centrum.

Har du funderingar kring hur vi kan hjälpa just dig? Hör av dig på +46707535858 eller hanna@keeperab.se.

Möt våra kunder

Glada och nöjda kunder

Mediafy

Vi känner lugn och trygghet i vår lönehantering. Vi kan lita på att det blir rätt gjort och det har även frigjort tid för CFO och HR chef som tidigare ansvarat för vår lönehantering. Det ger oss tid att fokusera på rätt sak, och att hålla tempo på vår tillväxtresa.
CFO
Mikaela Hegg

Relationsappen Sverige AB

Vi är mycket nöjda med Keeper som redovisningsbyrå! De har hjälpt oss med mer än vi först trodde att vi behövde. Vi upplever att de är mer än redovisningskonsulter då de även har gett oss användbara tips kring affärsutveckling. De har hjälpt oss att bena ut våra mål och coachar oss löpande hur vi kan nå målen. Mycket valuta för pengarna. / Relationsappen Sverige AB
VD Relationsappen Sverige AB
Jessica Enerstål

Epinova AB

Vi har en smidig hantering av vår ekonomi med kunniga kontaktpersoner som vi har byggt upp en relation med och som är lätta att komma i kontakt med. På toppen av detta så nyttjar vi även Keeper för viss rådgivning inom HR. Vill man ha ett snabbfotat bolag som är enkla att ha att göra med så är Keeper absolut rätt.
VD Epinova AB
Linus Ekström