Bokslut – slipp extra kostnader få ett smidigt bokslut till fastpris

Det är tidskrävande och kostsamt att stänga bokföringsåret, men det är något som alla bolag måste upprätta enligt lag. Hos oss får ni bokslutet till fast pris med erfarna auktoriserade redovisningskonsulter som sammanställer bokföringen åt er efter önskvärt resultat. Med vår hjälp kan ni luta er tillbaka och känna er trygga med att ni slipper både huvudvärk och extra kostnader vid årsavslut.

  • Årsbokslut
  • Månadsbokslut
  • Planering av resultat
  • Periodiseringsfonder
  • Utdelning
  • Årsredovisning
  • Årligt bokslutsmöte

Mycket bra service!

Vi har arbetat med Keeper AB i flera år nu och trivs mycket bra med deras arbete. Snabb och bra kommunikation, ypperlig service! – Kista grossen

Om Keeper

Vi är prisbelönta proaktiva rådgivare och konsulter med 30 års erfarenhet inom redovisning/lön som bär drivkraften att stötta våra kunder att bli effektiva och framgångsrika i sitt företagande.

Våra paket innehåller bokslut till fast pris

Lite hjälp, eller mycket? Eller vad sägs om att slippa tänka på ekonomiadministration en enda dag till? Oavsett behov så förenklar vi vardagen för dig som företagare med våra paket. Alltid digitalt, Fasta priser och ett kompetent team i ryggen.

Vanliga frågor och svar

Välj kontakta oss så återkommer vi till dig inom 24h med en offert utefter dina önskemål och behov. Övergången till oss från din gamla byrå sköter vi.

Vi utför enligt ditt bolags bestämda regelverk oavsett om det gäller K2/K3

När bokslutsarbetet är klart så ses vi digitalt eller fysiskt på det årliga bokslutsmötet där vi går igenom det färdiga arbetet med dig och ser till att ditt bolag presenteras på bästa möjliga sätt.

Ingen fara, vi har nära samarbete med likasinnade revisorer som vi då presenterar för dig.