Smidigt årsavslut

Slipp tidskrävande administration och kostsamma årsavslut. Hos oss får ni kvalitetssäkrad hjälp med erfarna redovisningskonsulter till fast pris.

Bokslut och årsredovisning

Enkelt och kvalitetssäkrat

Det är tidskrävande att sammanställa bokföringsåret och det gäller även att ha koll på periodiseringar, utdelningar, avskrivningar och skatter så ni får rätt resultat för ert bolags bästa. Vi har lång erfarenhet att leverera kvalitetssäkrade årsavslut från den lilla företagaren till den stora.

Bokslut & årsredovisning

Från början till slut

1

Årsresultat

Vi ser över hur ni får det resultat ni vill genom att se över periodiseringsfonder, löner och eventuella utdelningar. Vi hjälper även till att se över utfall av budgeten under året som har gått.

2

Bokslut

Vi upprättar bokslutet efter de gemensamma bestämmelserna. När sammanställningen i form av bokslut är klart, så ser vi alltid till att kvalitetssäkra bokslutet.

3

Årsredovisning

När bokslutet är klart så upprättar vi er årsredovisning så länge ni är ett aktiebolag eller ekonomisk förening. Sedan signeras handlingarna digitalt och skickas till rätt myndigheter.

4

Rådgivning

När bokslutet och årsredovisningen är färdigställda ses vi på vårt årliga bokslutsmöte där vi går igenom året som gått och följer upp så att ni går mot era uppsatta mål samt diskuterar budget för nästkommande period.

Har du funderingar kring hur vi kan hjälpa just dig? Hör av dig på +46707535858 eller hanna@keeperab.se.

Möt våra kunder

Glada nöjda företagare

Vi har erfarenhet av alla möjliga sorters branscher och storlekar på företag. Något som de har gemensamt är att de är glada och nöjda företagare tack vare Keepers tjänster

Urbanretail

Alltid proffsiga i sitt bemötande! Bra konkreta svar på frågor och goda råd
VD Urbanretail
Magnus Åkesson

Picknick AB

Vi har nu arbetat tillsammans med Keeper i 1,5 år och vi är så nöjda med deras service. Dom svarar snabbt på frågor och är intresserade av vår verksamhet. Bra rådgivning och återkoppling när man har frågor och funderingar.
VD Picknick AB
Per Brodén

The Innovation Growhouse Stockholm AB

Förutom att vi har hittat effektiva, digitala processer som sparar tid för oss har vi ett bra samarbete där vi känner oss trygga med att vår bokföring är korrekt och i god ordning.
VD The Innovation Growhouse Stockholm AB
Linda Krondahl

Vanliga frågor och svar

Välj kontakta oss så återkommer vi till dig inom 24h med en offert utefter dina önskemål och behov. Övergången till oss från din gamla byrå sköter vi.

Vi utför enligt ditt bolags bestämda regelverk oavsett om det gäller K2/K3

När bokslutsarbetet är klart så ses vi digitalt eller fysiskt på det årliga bokslutsmötet där vi går igenom det färdiga arbetet med dig och ser till att ditt bolag presenteras på bästa möjliga sätt.

Ingen fara, vi har nära samarbete med likasinnade revisorer som vi då presenterar för er.