Luta er tillbaka – vi sköter ert bolags deklarationer utan krångel

Luta er tillbaka så förenklar vi er vardag med att sköta de löpande och årliga deklarationerna oavsett bolagsform. Våra erfarna auktoriserade redovisningskonsulter håller koll på lagar och regler åt er och ser till att ni varken betalar för mycket eller för lite skatt.

  • Momsdeklaration – löpande
  • Inkomstdeklarationer
  • K10
  • Arbetsgivardeklaration
  • Skatterådgivning
  • Periodisk sammanställning
  • MOSS

Vi har anlitat Keeper sedan starten 2014 och är mycket nöjda

Vi har anlitat Keeper sedan starten 2014. Förutom att vi har hittat effektiva, digitala processer som sparar tid för oss har vi ett bra samarbete där vi känner oss trygga med att vår bokföring är korrekt och i god ordning.

Våra redovisningspaket med deklarationer

Lite hjälp, eller mycket? Eller vad sägs om att slippa tänka på ekonomiadministration en enda dag till? Oavsett behov så förenklar vi vardagen för dig som företagare med våra paket. Alltid digitalt, Fasta priser och ett kompetent team i ryggen.

Om Keeper

Vi är prisbelönta proaktiva rådgivare och konsulter med 30 års erfarenhet inom redovisning/lön som bär drivkraften att stötta våra kunder att bli effektiva och framgångsrika i sitt företagande.

Läs mer om våra andra tjänster

Vanliga frågor och svar

Undrar du något mer gällande deklarationer? Läs våra vanliga frågor och svar eller kontakta oss längst upp i högra hörnet så återkommer vi.

Välj kontakta oss så återkommer vi till dig inom 24h med en offert utefter dina önskemål och behov. Övergången till oss från din gamla byrå sköter vi.

Vi upprättar din deklaration, du godkänner digitalt och vi skickar in till SKV

Vi ser till att dina deklarationer lämnas in i god tid till skatteverket

Ja, vi hjälper dig även med din privata inkomstdeklaration

Om du behöver extra bilagor till dina deklarationer så kan vi hjälpa dig med det också