Digital tidrapportering inom lön

Tidredovisningen är underlaget för löneutbetalningar och behöver därför rapporteras i tid. Det är också viktigt för att den som administrerar lönen snabbt ska kunna ha koll på avvikelser, frånvaro eller övertid.

4 anledningar till att tidrapportera digitalt

  1. Viktigt att lön blir rätt – med digitalt tidrapporeringsverktyg så blir det enklare för anställa att registrera din tid direkt i mobil, rätt underlag ger rätt lön
  2. Håll koll på lönsamheten – om ni har ett tidsystem som specificerar hur lång tid olika uppgifter tar så kan man effektivisera och eliminera tidstjuvar
  3. Sparar tid – många företag använder fortfarande papper för att rapportera tid. Men på marknaden idag finns det en uppsjö av digitala verktyg och appar för tidrapportering
  4. Med ett bra verktyg anpassat för er verksamhet slipper ni jaga underlag – lönefilerna automatiseras och allt finns tillgängligt i systemet.

Så funkar digital tidrapportering på Keeper

Vi hjälper er med vilket tidrapporteringsystem som är bäst lämpat för er bransch – dessa finns alltid som app så anställda kan registrera sin tid direkt i mobilen.

När anställda har registrerat sin tid så behöver ansvarig godkänna samtligas tidrapportering, när detta är gjort skickas det digitalt till våra lönekonsulter som sköter beräkningar enligt underlag. Dina anställda har alltid lön den 25:e med tillhörande lönespecifikation som skickas via Kivra.

Våra lönepaket

Lite hjälp, eller mycket? Eller vad sägs om att slippa tänka på löneadministration en enda dag till? Oavsett ditt behov så förenklar vi vardagen för dig som arbetsgivare med våra lönepaket. Alltid digitalt till fast månadspris med ett skräddarsytt team i ryggen.