Samarbeten

Lika barn leka bäst? Vi satsar på likasinnade samarbetspartners. De som brinner för att hjälpa företagare, är riktigt kompetenta och sätter kunderna i fokus.

Benchtell

Att spara pengar är inte speciellt roligt… däremot är det otroligt lönsamt!

Mindre och medelstora företag saknar i allmänhet både tid och resurser för att på egen hand ta sig an detta område. Men med hjälp av Keeper, som aktivt jobbar med rådgivning baserad på kunskap och erfarenhet, och tillsammans med Benchtell, som är en oberoende digital benchmarkingtjänst, hjälper vi mindre och medelstora företag att sänka sina kostnader vilket leder till ökad lönsamhet.

Benchtell analyser företags bokföring, jämför med hur det ser ut hos andra liknande företag, använder Artificiell Intelligens (AI) för att identifierar områden där man sannolikt har hög besparingspotential och bedömer hur stora besparingar som kan göras.

Weaudit

Vill du ha en revisor som gör livet enklare för dig? Som ger dig god tid och vägledning med att ta fram underlag för sin revision? Som pratar direkt med din redovisningsbyrå? Som pratar så att du förstår?

WeAudit arbetar för att göra ditt företagande enklare och för att ge goda råd som är lätta att ta till handling. Vi drivs av att göra revisionen mer digital och smidig. Vårt mål är att revisorn ska gå från att vara ett störningsmoment till en boost i din verksamhet. I nära samarbete med din redovisningsbyrå.

Digitala Juristerna

Vi som driver företag vet att juridiken är intrasslad i alla arbetsområden och att företagare ofta kommer i kontakt med juridiska frågor.

Därför har vi ett samarbete med Digitala Juristerna, en affärsjuridisk byrå som skriver och granskar avtal på distans till fasta och rimliga priser. Dessutom driver de olika gratis juridikskolor i sociala medier: LinkedinInstagram och Facebook. Där beskriver de juridiska begrepp, svarar på juridiska frågor och upplyser om nyheter.

Hälsa från oss Keeper när ni gör er första beställning hos Digitala Juristerna och få 10 % rabatt.

Advokatfirman Titov & Partners

En affärsjuridisk advokatbyrå som erbjuder juridisk expertis med den stora byråns erfarenheter och trygga processer, i ett mindre format som främjar personliga relationer, effektivitet och klientfokus. Byrån har ett brett erbjudande med flera olika specialistkompetenser vilket innebär att Titov & Partners effektivt och smidigt kan agera rådgivare inom flera olika områden. Titov & Partners erbjuder bland annat rådgivning inom företagsförvärv, fastighetstransaktioner, entreprenadrätt, arbetsrätt m.m. Du som kund får 10 % rabatt hos Advokatfirman Titov & Partners.

H2 Health Hub is a co-working space & meeting place

H2 Health Hub is a co-working space & meeting place for the health tech community in Stockholm. Here digital health startups fast-track their business by surrounding themselves with other highly motivated business builders to work, connect, collaborate, create, and share ideas. At H2 Health Hub we bring together the most energetic minds and bodies in one place to provide a fantastic environment to build fast-growing businesses.