Om Keeper

Vi är prisbelönta proaktiva rådgivare och konsulter med 30 års erfarenhet inom redovisning/lön som bär drivkraften att stötta våra kunder att bli effektiva och framgångsrika i sitt företagande.

Digitala & relationsfokuserade

Våra tjänster är 100% digitala vilket gör att vi har kunder runt om i hela Sverige och även utanför inom olika branscher. Oavsett vart våra kunder befinner sig så levererar vi alltid nära och personlig service. Vi vill att våra kunder ska känna sig sedda och hörda i sina behov och att deras ekonomifunktion ska upplevas smärtfri och utvecklande med hjälp av våra proaktiva konsulter.

Team & utmanare

Keeper är ett familjärt team på 13+ medarbetare centralt i Stockholm. Alla på Keeper har en viktig roll med sin kompetens och personlighet vilket gör oss till ett oslagbart team för våra kunder.

Vi har en stark drivkraft att hela tiden våga förändra, förbättra och utveckla vilket har gjort oss till en ledande byrå som utmanar branschen.

QBIS – Årets mest framträdande byrå 2020, SRF Nominerad årets Auktoriserade lönekonsult , FAR Nominerad årets framtidsbyrå, Visma – Nominerad Medarbetarnaspris. Vi har även blivit rankade som årets superföretag av Bisnode och Veckans affärer.

+13

Medarbetare

+100

Kunder

Teamet på Keeper