Vi gör det vi är bäst på

Ett härligt och engagerat team som aldrig tummar på kvalité och service. Helt enkelt företagarens bästa vän inom redovisning, lön och affärsutveckling.

Årets framträdande byrå 2020

30 års erfarenhet i branschen

Vår mångåriga erfarenhet att effektivisera och modernisera kunders ekonomifunktion har lett till att företagare kan fokusera mer på att utveckla och driva sina bolag. Affärsmodellen hos oss utöver det digitala bygger på kvalificerad rådgivning som leder till hälsosamt och lönsamt företagande. Vi gör det vi är bäst på – så ni kan göra det med helt enkelt.

Alltid hos keeper

Våra styrkor

Över 150 kunder är med på resan till ett roligare och mer framgångsrikt företagande med hjälp av våra tjänster. Nedan listar vi varför våra kunder anlitar oss.

1

Digitalt och automatiserat

Vi ligger i framkant med de senaste moderna lösningarna och vågar testa det nya på marknaden.

2

Kvalificerat team

Hos får ni en kontaktperson med back up så ni alltid har tillgång till någon som är insatt i er verksamhet. Vi jobbar i ett team helt enkelt!

3

Lojala

Vi håller vad vi lovar och är lojala, nyfikna och lyhörda gentemot våra kunder och deras behov.

4

Proaktiva

Vårt arbetssätt är att alltid ligga steget före inom rådgivning, strategiska frågor och i ett förebyggande syfte.

Hej Hanna heter jag och är VD på Keeper. Hör av dig på +46707535858 eller hanna@keeperab.se om du har några frågor. Vi hörs!

Outsourcing av lön

Våra lönekonsulter

Vårt team lönekonsulter sköter lönehanteringen åt företag i olika branscher och storlekar mellan 1-800 anställda. De är auktoriserade och kvalitetssäkrade genom SRF och har gedigen erfarenhet inom både lön och personalfrågor. 2019 blev vi även nominerade som Årets lönekonsult.

Outsourcing av redovisning

Våra redovisningskonsulter

Vårt team med redovisningskonsulter är ledande på det digitala men också skarpa rådgivare inom affärsutveckling och lönsamhetsstyrning. Som kund hos oss har ni alltid tillgång till en senior redovisningskonsult med gedigen erfarenhet och juniora som kommer med färska och nytänkande kunskaper.  Inom redovisningsområdet är vi kvalitetssäkrade genom branschorganisationen FAR.

Hej Nathalie heter jag och är rekryterare på Keeper. Hör av dig på +46704241317 eller nathalie@keeperab.se. Vi letar alltid efter nya stjärnor!

Möt våra kunder

Glada och nöjda företagare

The Innovation Growhouse Stockholm AB

Förutom att vi har hittat effektiva, digitala processer som sparar tid för oss har vi ett bra samarbete där vi känner oss trygga med att vår bokföring är korrekt och i god ordning.
VD The Innovation Growhouse Stockholm AB
Linda Krondahl

Epinova AB

Vi har en smidig hantering av vår ekonomi med kunniga kontaktpersoner som vi har byggt upp en relation med och som är lätta att komma i kontakt med. På toppen av detta så nyttjar vi även Keeper för viss rådgivning inom HR. Vill man ha ett snabbfotat bolag som är enkla att ha att göra med så är Keeper absolut rätt.
VD Epinova AB
Linus Ekström

Layher AB

Vi har varit kund hos Keeper i drygt 10 år. Kunniga, noggranna och alltid lika måna om att vår personal skall få sina löneutbetalningar i rätt tid som vi själva är.
VD Layher AB
Nikolaj Murikoff

Mediafy

Vi känner lugn och trygghet i vår lönehantering. Vi kan lita på att det blir rätt gjort och det har även frigjort tid för CFO och HR chef som tidigare ansvarat för vår lönehantering. Det ger oss tid att fokusera på rätt sak, och att hålla tempo på vår tillväxtresa.
CFO
Mikaela Hegg