Lär känna oss på Keeper med 30 års erfarenhet i branschen

Ett härligt och engagerat team som aldrig tummar på kvalité och service. Helt enkelt företagarens bästa vän inom redovisning, lön och företagsutveckling.

Om oss Keeper

Årets framträdande byrå 2020 & Visma accounting Awards 2023

30 års erfarenhet i branschen

Vår mångåriga erfarenhet att effektivisera och modernisera kunders ekonomifunktion har lett till att företagare kan fokusera mer på att utveckla och driva sina bolag. Affärsmodellen hos oss utöver det digitala bygger på kvalificerad rådgivning som leder till hälsosamt och lönsamt företagande. Vi gör det vi är bäst på – så ni kan göra det med helt enkelt.

 

Alltid hos keeper

Våra styrkor

Över 200 kunder är med på resan till ett roligare och mer framgångsrikt företagande med hjälp av våra tjänster. Nedan listar vi varför våra kunder anlitar oss.

1

Digitalt & automatiserat

Vi ser till att effektivisera och skapa tidsbesparande ekonomiskaflöden för våra kunder med de senaste digitala lösningarna på marknaden. För att alltid ligga steget före så har vi specialister som ser till att vi håller oss uppdaterade gällande marknaden och nya funktioner.

2

Kvalificerade konsulter

Vi är en kvalitetssäkrad byrå genom FAR med Auktoriserade redovisnings- och lönekonsulter. I uppdragen får våra kunder tillgång till ett team som alltid finns nära tillhands med olika kompetenser.

3

Kundfokuserade

Vår core är att hålla ett högt kundengagemang där vi skapar ett samarbete med våra kunder som präglas utav närvaro, tillit och utveckling. Vi håller vårt löfte mot våra kunder och förmedlar vår kompetens så de kan bedriva hållbara och hälsosamma bolag.

4

Tillgänglighet

Hos oss får du som kund ett team med konsulter där vi anpassar kompetens efter uppdraget. Det gör att ni alltid har tillgång till rätt kompetens som är väl insatta i ert uppdrag oavsett semestertider eller frånvaro.

Har du funderingar kring hur vi kan hjälpa just dig? Hör av dig på 0704241321 eller jonathan.andernell@keeperab.se.
Man som ler
redocisningskonsulter med högt kundfokus

Outsourcing av lön

Våra lönekonsulter

Vårt team lönekonsulter sköter lönehanteringen åt företag i olika branscher och storlekar mellan 1-800 anställda. De är auktoriserade och kvalitetssäkrade genom SRF och har gedigen erfarenhet inom både lön och personalfrågor. 2019 blev vi även nominerade som Årets lönekonsult.

Outsourcing av redovisning

Våra redovisningskonsulter

Vårt team med redovisningskonsulter är ledande på det digitala men också skarpa rådgivare inom affärsutveckling och lönsamhetsstyrning. Som kund hos oss har ni alltid tillgång till en senior redovisningskonsult med gedigen erfarenhet och juniora som kommer med färska och nytänkande kunskaper.  Inom redovisningsområdet är vi kvalitetssäkrade genom branschorganisationen FAR.

Hållbarhet

Vårt hållbarhetsarbete

Under hösten 2021 intensifierades arbetet gällande hållbarhet på bolaget med målet att ha en hållbarhetsrapport för räkenskapsåret 2021/2022 som presenteras internt maj 2022. Vi har en framtidssträvan att kontinuerligt bredda och vidareutveckla vårt hållbarhetsarbete.

1

Ekonomisk hållbarhet

För oss är det viktigt att bygga upp en
långsiktig och hållbar ekonomi.
Idag har vi ca 200 kunder som är
företagare. Det är viktigt att hjälpa
dom enligt samma princip. Det gör vi
genom rådgivning som ökar deras
förståelse för sina siffror och
förmedlar beslutsunderlag så de kan
säkerställa en god ekonomi för sina
bolag.

2

Social hållbarhet

Social hållbarhet hos oss avser att vi
behandlar kunder och medarbetare
med samma respekt. Vår code of
conduct är framtagen för att
exemplifiera hur vi systematiskt ser
till att vi upplever en social trivsel. Inom området fokuserar vi på jämlikhet, jämställdhet, mångfald och inkludering.

3

Miljömässig hållbarhet

När vi tittar på vår
påverkansgrad på miljön så är
den begränsad men ändå viktig
att uppmärksamma för att alla
kan göra något. Vi jobbar aktivt
på den nivå vi kan med
källsortering, förbrukning och
miljöavtryck.

Möt våra kunder

Glada och nöjda företagare

Epinova AB

Vi har en smidig hantering av vår ekonomi med kunniga kontaktpersoner som vi har byggt upp en relation med och som är lätta att komma i kontakt med. På toppen av detta så nyttjar vi även Keeper för viss rådgivning inom HR. Vill man ha ett snabbfotat bolag som är enkla att ha att göra med så är Keeper absolut rätt.
VD Epinova AB
Linus Ekström

Layher AB

Vi har varit lönekund hos Keeper i drygt 10 år. Kunniga, noggranna och alltid lika måna om att vår personal skall få sina löneutbetalningar i rätt tid som vi själva är.

Layher AB