Outsourcing redovisning Tjänstebolag AB

För dig som driver ett aktiebolag som säljer tjänster i form av IT, media, reklam och annan konsultverksamhet. Du får en trygg ekonomihantering med molnbaserade flöden och smidiga appar till fast pris. Alltid kvalificerade konsulter på köpet!

Cheeper

Liten konsultverksamhet? Ett paket för dig som är ett enmans- eller holdingbolag som vill lägga tid på allt annat än administration.

1600 kr/månad*
 • Löpande bokföring
 • Kundfaktura
 • Leverantörsfakturor
 • Momsdeklarationer
 • Kvitton & Utlägg
 • Ägarlöner
 • Arbetsgivardeklaration
 • Personlig kontakt

Tyvärr tar vi inte emot enskilda firmor

*Priset baseras på 5 st leverantörsfakturor, 15 st kvittoutlägg, 2 st ägarlöner

Premium

Större tjänstebolag? Perfekt lösning för dig som har fler händelser i bolaget och är mer än 2 anställda. Vi skräddarsyr efter er storlek och behov.

Från 3490 kr/månad
 • Löpande bokföring
 • Kundfaktura
 • Leverantörsfakturor
 • Momsdeklarationer
 • Kvitton & Utlägg
 • Rapportering
 • Lönehantering
 • Arbetsgivardeklaration
 • Personlig kontakt

Tyvärr tar vi inte emot enskilda firmor

**Tillägg: Bokslut samt eventuella
licenser i Fortnox.

Har du funderingar kring hur vi kan hjälpa just dig? Hör av dig på 0704241321 eller jonathan.andernell@keeperab.se.
Man som ler

Outsourcing redovisning

Outsourcing – ett smartare val!

Är du ett företag som säljer tjänster och behöver avlastning med hela eller delar av er ekonomiadministration? Vi erbjuder anpassade lösningar till dig som är en mindre konsultverksamhet och för er som är ett större tjänstebolag. Du får hjälp med löpande bokföring, fakturering, deklarationer, bokslut och lönehantering. 

Hos oss finns kompetensen tillgänglig varje dag året om. Ditt företag blir på så vis mindre sårbart och du bibehåller kontinuitet och kontroll att redovisningen och övrig ekonomihantering alltid görs enligt deadline.

Rutiner & processer

Så funkar det – digital redovisning

Genom digital hantering av händelserna så kan kundfakturor, leverantörsfakturor, kvitton och utlägg bokföras enkelt och effektivt. Vi gör även andra delar inom redovisningen så som rapportering, bokslut och deklarationer. Se nedan hur det fungerar hos oss.

Digital bokföring

Bokföringshjälp av ert företags affärshändelser såsom kostnader, intäkter, tillgångar och skulder. Vi använder oss av moderna affärssystem som Fortnox och Visma e-Ekonomi som enkelt integreras med andra försystem som Pleo och Fortnox kvitto- och utlägg.

Fakturering

Slipp påminnelseavgifter och få in betalningar i tid. Vi ser till att alla fakturor kommer in digitalt till ert affärssystem. Du får en notis när det är dags att attestera och vi sköter betalningar och bokföringen enligt deadline. Du får även hjälp med kundfakturering vilket är vanligt förekommande för tjänstebolag. Där ser vi till att ni får alla inbetalningar i tid från era kunder.

Utlägg och kvittohantering

Du och dina anställda skickar smidigt in underlag gällande utlägg, traktamenten, milersättning m.m. genom en app. Fota, skicka så betalar vi ut och bokför enligt lagar och regler. Våra konsulter håller koll på vad som är avdragsgillt och vilka momssatser som gäller inom och utanför EU.

Deklarationer

Momsdeklarationer, inkomstdeklarationer, preliminär inkomstdeklaration, K10, MOSS, Periodisksammanställning är lagmässiga deklarationer som företag behöver lämna in. Vi ser till att de deklarationer som ditt företag är skyldig att lämna in görs enligt deadline och lagar och regler. Läs mer om deklarationer.

Bokslut

Om du blir kund hos oss så sammanställer vi bokföringsåret åt er. Vi har koll på periodisering, utdelning, avskrivning och skatter så att ni får rätt resultat för ert bolag. Vi har lång erfarenhet av att leverera kvalitetssäkrade årsavslut från den lilla företagaren till den stora. Läs mer om bokslut.

Lönehantering

Hos oss får du tillgång till auktoriserade lönekonsulter som sköter bland annat ägarlöner, löneberäkning, lönespecar, löneutbetalningar, arbetsgivardeklarationer, pensionsrapportering, förmåner, semesterskuld och andra rapporteringar till exempelvis Fora eller Collectum

Redovisningsteam efter företagetsbehov

Våra redovisningskonsulter

Personlig service med auktoriserade redovisningskonsulter

Hos oss får du tillgång till auktoriserade redovisningskonsulter som är specialister inom er bransch. Fördelen med att anlita en auktoriserad redovisningskonsult är att det fungerar som en kvalitetsstämpel och därmed upprätthåller en viss standard på redovisningen som utförs. Våra uppdrag är alltid tryggt bemannade med ett specialiserat team efter era behov.

Onboarding

Smidig uppstart

Mycket att tänka på vid uppstart av ny byrå? Hos oss sköter våra implementeringskonsulter hela uppstarten för er räkning. Vi behöver enbart kontaktuppgifter till er tidigare byrå eller er kontaktperson inom ekonomi idag, sedan löser vi alltifrån systemimplementation till utbildning i ert nya ekonomiflöde. Vi gör det krångliga enkelt för dig!

Implementation

Oavsett vad ni har haft för system och integrationer tidigare så ser vi till att övergången blir smidig.

Vårt team med implementationsspecialister ser till att ta över det affärssystem ni har idag och uppdaterar alla behörigheter och inställningar samt nya integrationer. Behöver ni byta system till ett mer modernt för ert företag så sköter vi hela den övergången med.

Uppstartsmöte

När allt är på plats så bokar vi in ett uppstartsmöte med de personer hos er som kommer att vara involverade i kommunikationen med våra konsulter.

Ni får en utbildning i processerna där vi går igenom hur rutiner och samarbetet kommer se ut. Här har vi möjligheten att reda ut eventuella frågor och funderingar samt förväntningar framåt.

Uppdraget startar

Efter uppstartsmötet så sätter vi igång med uppdraget. Hos oss får ni alltid en kontaktperson och ett team som sitter på uppdraget för att minska sårbarheten. De sköter olika delar i ert uppdrag beroende på komplexitet och kompetens, så ni kan känna er trygga med att allt flyter på frikonsfritt.

Uppföljning

För ett långsiktigt samarbete krävs engagemang.

Vi ser till att ni får kontinuerliga uppföljningar och utvärderingar så vi hela tiden optimerar ekonomifunktionen och anpassar efter ert framtida behov.

Har du funderingar kring hur vi kan hjälpa just dig? Hör av dig på 0704241321 eller jonathan.andernell@keeperab.se.
Man som ler

Redovisningskunder

Glada och nöjda kunder

Idag har vi ett flertal kunder inom IT, Media, Reklam, programmering samt övriga konsultverksamheter. De har idag olika lösningar beroende på deras befintliga behov.

LEGALWORKS NORDIC AB

Keeper hanterar både den löpande redovisningen och lönerna för våra bolag, smidigt och flexibelt med kunniga, tillgängliga medarbetare. Vi är väldigt nöjda med valet av Keeper som partner, de kommer definitivt kunna stötta och växa med oss långsiktigt.
CFO
Mikaela Hegg

Relationsappen Sverige AB

Vi är mycket nöjda med Keeper som redovisningsbyrå! De har hjälpt oss med mer än vi först trodde att vi behövde. Vi upplever att de är mer än redovisningskonsulter då de även har gett oss användbara tips kring affärsutveckling. De har hjälpt oss att bena ut våra mål och coachar oss löpande hur vi kan nå målen. Mycket valuta för pengarna. / Relationsappen Sverige AB

VD Relationsappen Sverige AB

Epinova AB

Vi har en smidig hantering av vår ekonomi med kunniga kontaktpersoner som vi har byggt upp en relation med och som är lätta att komma i kontakt med. På toppen av detta så nyttjar vi även Keeper för viss rådgivning inom HR. Vill man ha ett snabbfotat bolag som är enkla att ha att göra med så är Keeper absolut rätt.
VD Epinova AB
Linus Ekström

Vanliga frågor och svar

Hur blir jag kund hos er?

För att vi ska kunna paketera ekonomihanteringen efter ert behov så rekommenderas ett kostnadsfritt behovsmöte med vår expert. Föredrar du att boka möte själv efter din kalender så klicka här, vill du hellre bli kontaktad – skicka in dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom 24h på vardagar. Lämna kontaktuppgifter 

Vilka system använder ni?

Affärssystem Fortnox, Visma, Capego och fastighetsystemet Real.

Vilka bolagsformer hanterar ni?

Vi har expertis inom alla bolagsformer och välkomnar dig som är Aktiebolag, Handelsbolag, Kommanditbolag, Ekonomisk förening och Ideell förning.

Vilka banker har ni stöd för?

Danske bank, Handelsbanken, Nordea, SEB, Swedbank, Länsförsäkringar men vi stödjer även andra banker.

Får jag en personlig kontakt?

Hos oss får du alltid en personlig kontakt med ett team som är väl insatta i uppdragen. Detta gör att du alltid har tillgång till ett team oavsett semestertider eller vid sjukdom.