Smidigt bokslut

Slipp tidskrävande administration och kostsamma årsavslut. Hos oss får ni kvalitetssäkrad hjälp med erfarna redovisningskonsulter till fast pris.

Bokslut och årsredovisning

Enkelt och kvalitetssäkrat

Det är tidskrävande att sammanställa bokföringsåret och det gäller även att ha koll på periodiseringar, utdelningar, avskrivningar och skatter så ni får rätt resultat för ert bolags bästa. Vi har lång erfarenhet att leverera kvalitetssäkrade årsavslut från den lilla företagaren till den stora.

Bokslut & årsredovisning

Så funkar bokslut

1

Årsresultat

Vi ser över hur ni får det resultat ni vill genom att se över periodiseringsfonder, löner och eventuella utdelningar. Vi hjälper även till att se över utfall av budgeten under året som har gått.

2

Bokslut

Vi upprättar bokslutet efter de gemensamma bestämmelserna. När sammanställningen i form av bokslut är klart, så ser vi alltid till att kvalitetssäkra bokslutet.

3

Årsredovisning

När bokslutet är klart så upprättar vi er årsredovisning så länge ni är ett aktiebolag eller ekonomisk förening. Sedan signeras handlingarna digitalt och skickas till rätt myndigheter.

4

Rådgivning

När bokslutet och årsredovisningen är färdigställda ses vi på vårt årliga bokslutsmöte där vi går igenom året som gått och följer upp så att ni går mot era uppsatta mål samt diskuterar budget för nästkommande period.

Har du funderingar kring hur vi kan hjälpa just dig? Hör av dig på 0704241321 eller jonathan.andernell@keeperab.se.
Man som ler

Möt våra kunder

Glada nöjda företagare

Vi har erfarenhet av alla möjliga sorters branscher och storlekar på företag. Något som de har gemensamt är att de är glada och nöjda företagare tack vare Keepers tjänster

Urbanretail

Alltid proffsiga i sitt bemötande! Bra konkreta svar på frågor och goda råd
Styrelseledamot
Magnus Åkesson

Picknick AB

Vi har nu arbetat tillsammans med Keeper i 1,5 år och vi är så nöjda med deras service. Dom svarar snabbt på frågor och är intresserade av vår verksamhet. Bra rådgivning och återkoppling när man har frågor och funderingar.
VD Picknick AB
Per Brodén

Epinova AB

Vi har en smidig hantering av vår ekonomi med kunniga kontaktpersoner som vi har byggt upp en relation med och som är lätta att komma i kontakt med. På toppen av detta så nyttjar vi även Keeper för viss rådgivning inom HR. Vill man ha ett snabbfotat bolag som är enkla att ha att göra med så är Keeper absolut rätt.
VD Epinova AB
Linus Ekström

Vanliga frågor och svar

Hjälper ni till med enbart bokslut?

Vi har möjlighet att hjälpa er med ert bokslut om ni blir kund hos oss. Bokslut är en del av våra redovisningstjänster och inget vi gör fristående om ni har någon annan som sköter er redovisning. Läs mer om våra redovisningstjänster här 

Hur blir jag kund hos er?

Välj kontakta oss så återkommer vi till dig inom 24h med en offert utefter dina önskemål och behov. Övergången till oss från din gamla byrå sköter vi.

Vilka regelverk utför ni?

Vi utför enligt ditt bolags bestämda regelverk oavsett om det gäller K2/K3

Hur får jag bokslutet presenterat?

När bokslutsarbetet är klart så ses vi digitalt eller fysiskt på det årliga bokslutsmötet där vi går igenom det färdiga arbetet med dig och ser till att ditt bolag presenteras på bästa möjliga sätt.

Varför behöver jag både en redovisningskonsult & revisor?

Begreppen redovisningskonsult och revisor blandas mer ofta än sällan ihop av allmänheten. 

En redovisningskonsult har i uppdrag att utföra själva redovisningen genom att löpande bokföra transaktioner som sker i företaget. Det är också redovisningskonsulten som upprättar de viktigaste årsrapporterna samt ekonomiska beslutsunderlag. Med andra ord är redovisningskonsulten inblandad i den dagliga processen och underlättar för företag att lättare få överblick över företagets ekonomi.

Vad gör en revisor?

I en revisors arbetsuppgifter är att granska företagets redovisning, med andra ord revidera redovisningskonsultens utförda arbete men också kontrollera VDs och styrelsens arbete.

Syftet med revisorns arbete är att underlätta för externa intressenter såsom leverantörer, aktieägare samt Skatteverket att fatta viktiga ekonomiska beslut. Att ett företag är reviderat fungerar därmed som ett kvalitetsintyg och underlättar utvärderingen av företag.

Jag har ingen revisor hur gör jag?

Ingen fara, vi har nära samarbete med likasinnade revisorer som vi då presenterar för er.