Proaktiv rådgivning för företagare

Ekonomen är en avgörande resurs till ökad framgång inom företagandet. Vi står bakom er med mångårig expertis i svåra beslut eller funderingar.

Ekonomisk rådgivning

Rådgivning

Att investera i rådgivning för ditt bolag kan ses som kostsamt för stunden men i längden ökar det intäkterna. Hos oss får ni alltid utökad rapportering med nyckeltal som är viktiga för er. Vill ni även ha hjälp med specifik rådgivning gällande skatt, nyemissioner eller byte av bolagsform så finns vi här.

Rådgivning

Rådgivning efter behov

1

Starta

Vi vägleder dig steg för steg till att förverkliga din dröm om att bli företagare. Från registrering till regelverk och processer anpassat efter vald bolagsform.

2

Utveckla

Allt ifrån digitalisera er ekonomifunktion till att effektivisera processerna med de smartaste och mest tidsbesparande lösningarna inom redovisning och lön.

3

Växa

Förståelsen för era siffror är avgörande för att driva ett hälsosamt företag. Vi hjälper er med allt i från målmöten till actionplan med budgetering för ökad lönsamhet.

Har du funderingar kring hur vi kan hjälpa just dig? Hör av dig på 0704241321 eller jonathan.andernell@keeperab.se.
Man som ler

Erfarna rådgivare

Stark kompetens inom rådgivning

Våra konsulter har rådgivning i ryggraden och hjälper kunder dagligen med att effektivisera och utveckla sina bolag för att nå nya höjder. Vi är specialister inom både lön och personalfrågor till affärsutvecklingsområden.

Nöjda kunder

Glada och nöjda kunder

Urbanretail

Alltid proffsiga i sitt bemötande! Bra konkreta svar på frågor och goda råd
Styrelseledamot
Magnus Åkesson

Picknick AB

Vi har nu arbetat tillsammans med Keeper i 1,5 år och vi är så nöjda med deras service. Dom svarar snabbt på frågor och är intresserade av vår verksamhet. Bra rådgivning och återkoppling när man har frågor och funderingar.
Ägare Picknick AB
Per Brodén

Epinova AB

Vi har en smidig hantering av vår ekonomi med kunniga kontaktpersoner som vi har byggt upp en relation med och som är lätta att komma i kontakt med. På toppen av detta så nyttjar vi även Keeper för viss rådgivning inom HR. Vill man ha ett snabbfotat bolag som är enkla att ha att göra med så är Keeper absolut rätt.
VD Epinova AB
Linus Ekström

Vanliga frågor och svar

Kontakta oss så bokar vi in dig med en specialist på ditt efterfrågade område. Rådgivningen sker digitalt eller på plats.

Rådgivning hos oss innebär att du får proaktiva lösningar och konkreta förslag om hur du kan nå ditt mål inom ditt företag med hjälp av dina siffror. Det kan också innebära att du vill ha stöd i viktiga beslut där vi ger dig underlag för att ta rätt beslut för dig.

Självklart, kontakta oss genom formuläret så återkommer vi till dig inom 24h

Vi erbjuder rådgivning genom digitala videomöten vart du än befinner dig.