En framgångsfaktor för företagare

Lägg mer tid på att utveckla ert företag med hjälp av en bokföringsbyrå i världsklass. Moderna digitala lösningar utan administrativt krångel.

Outsourca till bokföringsbyrå

Mer tid till ert företagande

Det är roligt att driva företag när man slipper lägga värdefull tid på administration. Hos oss får ni en digital lätthanterlig ekonomifunktion med automatiserade flöden och smarta integrationer anpassat ert företag till fast pris.

Hej, Hanna heter jag. Hör av dig på 087924500 eller hanna@keeperab.se om du har några frågor. Vi hörs!

Delservice

För er som vill outsourca delar av bokföringen

Vi sköter er löpande bokföring, momshantering, deklarationer, AGI, löner, och automatiserar leverantörsfakturaflöde, årsredovisning, bokslut. Attest och kundfakturering vill ni göra själva.

Helservice

För er som vill outsourca hela bokföringshanteringen

Vi sköter alla delar inom redovisning så ni kan lägga tiden på ert företagande. Utöver det får ni löpande rådgivningsmöten och tillgång till en portal där ni kan följa upp viktiga nyckeltal i realtid.

Prisbelönt bokföringsbyrå

Våra styrkor

Vi är prisbelönta proaktiva rådgivare och konsulter med 30 års erfarenhet inom redovisning och lön. Det tillhör vår vardag att stötta företagare att bli effektiva, framgångsrika och lönsamma. Teamets styrkor är framförallt kompetens och lojalitet där våra kunders behov alltid står i centrum.

Busenkelt att bli kund

Smidig uppstart

Oavsett om ni byter från en annan byrå eller om ni har valt att flytta er interna ekonomiavdelning till oss så gör vi övergången smidig och krångelfri.

1

Kontakta oss

Tryck på kontakta oss och välj hur ni vill bli kontaktad. Vi hör av oss inom 24h och bokar ett första möte.

2

Offertmöte

Era behov kartläggs och vi presenterar den smartaste lösningen för ert företag till fast månadskostnad.

3

Avtal

Våra avtal är säkrade genom vår branschorganisation och signeras med mobilt bankId för samtliga parter.

4

Klart!

Välkommen till Keeper – nu har ni blivit kund hos branschens främsta byrå och fått ett härligt kvalificerat team.

Möt våra kunder

Glada och nöjda kunder

Picknick AB

Vi har nu arbetat tillsammans med Keeper i 1,5 år och vi är så nöjda med deras service. Dom svarar snabbt på frågor och är intresserade av vår verksamhet. Bra rådgivning och återkoppling när man har frågor och funderingar.
VD Picknick AB
Per Brodén

The Innovation Growhouse Stockholm AB

Förutom att vi har hittat effektiva, digitala processer som sparar tid för oss har vi ett bra samarbete där vi känner oss trygga med att vår bokföring är korrekt och i god ordning.
VD The Innovation Growhouse Stockholm AB
Linda Krondahl

Epinova AB

Vi har en smidig hantering av vår ekonomi med kunniga kontaktpersoner som vi har byggt upp en relation med och som är lätta att komma i kontakt med. På toppen av detta så nyttjar vi även Keeper för viss rådgivning inom HR. Vill man ha ett snabbfotat bolag som är enkla att ha att göra med så är Keeper absolut rätt.
VD Epinova AB
Linus Ekström
Har du funderingar kring hur vi kan hjälpa just dig? Hör av dig på 087924500 eller hanna@keeperab.se.