Ekonomisk rådgivning – ditt bollplank

Ekonomen är en avgörande resurs till ökad framgång inom ditt företagande. Vi står bakom dig med mångårig expertis i svåra beslut eller funderingar.

  • Affärsutveckling
  • Budgetering
  • Skatterådgivning
  • Digitalisering
  • Ökad lönsamhet

Så funkar det

Att investera i rådgivning för ditt bolag kan ses som kostsamt för stunden men i längden ökar det medvetenheten som ökar intäkterna. Med vår mångåriga expertis kan du känna dig trygg med att dina beslut tar dig till nästa nivå i ditt företagande.

Starta eget bolag

Driva eget

Starta eget bolag kan många tycka är läskigt. Men med rätt stöd från början vägleder vi dig steg för steg till att utveckla det företag som du drömmer om. Från knapptryckning på bolagsverket med rätt bolagsform till rådgivning kring regelverk och digitala processer anpassat för dig.

ÖKA LÖNSAMHET

Budget

Förståelsen för dina siffror är ett avgörande verktyg till ett framgångsrikt företagande. Du behöver sätta ett mål vart du ska så vägleder vi dig dit med hjälp av budgetering och nyckeltal samt uppföljningar så du kan ta rätt beslut mot ökad lönsamhet.

Skatterådgivning

Betala rätt skatt

Skattefrågorna är många för dig som företagare där rätt beslut kan vara avgörande när det handlar om bland annat utlandsetableringar och fusioner. Vi är dina proaktiva experter som stöttar dig i att skatteplanera enligt lag och regler.

Digitalisera ekonomifunktion

Digitalisera

Har du skjutit upp digitaliseringen av din ekonomifunktion för att det känns krångligt? Ingen fara, du kan men lugn och ro låta oss göra det vi är riktigt vassa på (ja, förutom redovisning och lön). Vi fixar övergången smärtfritt för dig så tråkig ekonomiadministration blir ett minne blott.

”Proaktiva rådgivare som alltid ger snabb återkoppling och service”

Linus Ekström

VD Epinova AB

Vanliga frågor och svar

Kontakta oss så bokar vi in dig med en specialist på ditt efterfrågade område. Rådgivningen sker digitalt eller på plats.

Rådgivning hos oss innebär att du får proaktiva lösningar och konkreta förslag om hur du kan nå ditt mål inom ditt företag med hjälp av dina siffror. Det kan också innebära att du vill ha stöd i viktiga beslut där vi ger dig underlag för att ta rätt beslut för dig.

Självklart, kontakta oss genom formuläret så återkommer vi till dig inom 24h

Vi erbjuder rådgivning genom digitala videomöten vart du än befinner dig.