Mediafy AB @keeper

Snabb och proffsig hjälp, alltid glatt bemötande och alltid lösningsorienterat

– CFO Mediafy

Om kund

Mediafy

Mediafy är ett portföljbolag med flera olika framgångsrika affärsområden i Sverige, Norge och Finland. De har mångårig erfarenhet av att förmedla tidningsprenumerationer till privatpersoner och försäljning av tidningspaket till företag.

Deras team som arbetar med dessa tjänster lyckas år efter år förvalta deras värdefulla kunder och leverera fina försäljningssiffror – även om tidningsbranschen kämpar hårt för att anpassa sig efter en värld i förändring. I affärsområdet Morot & Co jobbar dom nära Mediafys kunder och krokar arm för att hjälpa företag att skapa högt engagemang hos sina kunder och personal.

Morot & Co lanserades 2019 har snabbt blivit en gigantisk framgångssaga

”Vi ser ljust på framtiden med högt uppsatta tillväxtmål och plan att inom några år vara ledande i det vi gör.”

CFO Mediafy

Outsourcing lön

Minskade sårbarheten

I och med att Mediafy gått in i en kraftig tillväxtresa har också antalet anställda ökat de senaste två åren och vi såg behovet att stärka upp med en lönespecialist. Vi behövde någon som har både tid och kompetens att ta hand om denna viktiga del. Vi stod i valet att anställda en egen specialist eller outsourca och kom fram till att outsourca till ett bolag med kapacitet att hänga med när vi växer är rätt för oss just nu.

”Första intrycket var engagerat och med mycket bra bemötande, känslan av att Keeper var ”pepp” på att ta hand om oss”

CFO Mediafy

Outsourcing lön

Keeper som lönebyrå

Det som var viktigt för oss i valet av lönebyrå var att partnern har kapacitet och kompetens att följa med när vi växer, tex eventuell utlandsetablering eller införande av kollektivavtal.
Första intrycket var engagerat och med mycket bra bemötande, känslan av att Keeper var ”pepp” på att ta hand om oss vilket såklart är mycket viktigt då de också skall svara/hjälpa vår personal att de är pedagogiska med bra bemötande.

Har du funderingar kring hur vi kan hjälpa just dig? Hör av dig på 087924500 eller hanna@keeperab.se.

Outsourcing lön

Lugnt och tryggt

Vi känner lugn och trygghet i vår lönehantering. Vi kan lita på att det blir rätt gjort och det har även frigjort tid för CFO och HR chef som tidigare ansvarat för vår lönehantering. Det ger oss tid att fokusera på rätt sak, och hålla tempo på vår tillväxtresa.

Hej Hanna heter jag och är VD på Keeper. Hör av dig på 087924500 eller hanna@keeperab.se om du har några frågor. Vi hörs!