Keeper en omtalad byrå i branschen, men varför?

Det har varit en intensiv och spännande höst för oss på Keeper (eller snarare år), vi växer så det knakar och blir allt mer omtalade i branschen för vår moderna framåtblickande affärsmodell.

Inte nog med att vi stolt fått ta emot nomineringar i år igen från SRF, FAR och Visma. Så har vi även blivit rankade som årets superföretag av Bisnode och Veckans affärer.

”Kraven är hårda och bara en dryg promille av alla bolag tar sig in på listan” skriver Tina Sjöström journalist på tidningen SRF konsulten.

Så, vad är det som gör att Keeper sticker ut i branschen?

Per Weidenman som är senior analytiker hos Bisnode förklarar i tidningen SRF konsulten att Keepers rankning som Superföretag har att göra med att vi gör ”…saker och ting annorlunda än konkurrenterna och bryter branschmönstret.” 

Och vi håller med! Vi är visionärer med tydliga mål om att ligga i framkant i branschen och har skapat en affärsmodell därefter.

Vi har framförallt satsat på att utveckla bättre och mer tydliga produktpaket till kunderna med fasta priser. Ett annat framgångsrecept är att vi strävar efter mer analys och rådgivning så våra kunder kan uppnå sina mål och drömmar.

”Tidigare var det mycket löpande redovisning och stansning, nu handlar det mer om hur bolagen går och att analysera varför ett företag exempelvis inte når sitt tillväxtmål.” berättar

VD Hanna Montoya i en intervju i FAR tidningen Balans.

Så vi lever som vi lär och är stolta att vi kan vara förebilder i det!

Läs intervjun i tidningen balans här:

https://www.tidningenbalans.se/nyheter/rsm-stockholm-och-keeper-pa-supertillvaxtlista/

Kika även på SRF’s artikel om oss:

Keeper och Amesto Accounthouse två av årets Superföretag