Digital Redovisningsbyrå i Stockholm

Lägg mer tid på att utveckla ert företag med hjälp av en redovisningsbyrå i världsklass. Moderna digitala lösningar utan administrativt krångel.

Redovisning, lönehantering och rådgivning

Tjänster vi erbjuder

Vi tillhandahåller olika tjänster inom redovisning, lönehantering och rådgivning vilket innebär att vi blir din externa ekonomiavdelning, eller välja att använda oss för att förstärka delar av ditt ekonomiteam. Hos oss finns kompetensen tillgänglig varje dag året om.

Redovisning

Vi är en digital redovisningsbyrå vilket gör att du som företagare kan följa upp ditt företags resultat var du än befinner dig. Du behöver heller inte själv vara expert inom alla områden, expertisen finns hos våra auktoriserade redovisningskonsulter och specialister. Vi hjälper dig med alltifrån löpande bokföring, fakturering till rapportering och bokslut.

Lönehantering

Har du anställda? Då vet du att löneadministration är mer än enbart löneutbetalning den 25:e varje månad och att det kräver specialistkompetens inom lön. Hos oss har du nära tillgång till auktoriserade lönespecialister med bred kompetens till fast månadspris.

Rådgivning

Hos oss finns en bred expertis inom ekonomi och är ert självklara bollblank när det kommer till både att starta och driva bolag. Vi gör rådgivning inom bland annat skatteplanering, utdelning, ekonomistyrning, budgetering, nyckeltal till investeringsfrågor.

Redovisninng, lönehantering och rådgivning

Mer tid till annat – outsourca till prisbelönt byrå i Stockholm

Varför anlita en ekonomibyrå? Är det inte bättre att behålla kontrollen själv?

Du kan vara trygg med att kontrollen över ditt företag fortfarande är din.  Genom att anlita en kvalificerad ekonomibyrå sparar du tid som du kan lägga på något helt annat.

Vi är 100% digitala vilket gör att du som företagare kan följa upp ditt företags resultat var du än befinner dig. Du behöver heller inte själv vara expert inom alla områden, expertisen finns hos våra auktoriserade redovisningskonsulter och specialister. 

Genom att anlita oss kan du känna dig trygg med att vi har koll på regler och lagar och hjälper dig och ditt företag att följa dessa och du behöver inte anställa extra personal. 

 

Har du funderingar kring hur vi kan hjälpa just dig? Hör av dig på 0704241321 eller jonathan.andernell@keeperab.se.
Man som ler

Cheeper

Dags för avlastning? Ett paket för dig som är ett enmans- eller fåmansbolag som vill lägga tid på allt annat än administration.

1600 kr/månad*
 • Löpande bokföring
 • Kundfaktura
 • Leverantörsfakturor
 • Momsdeklarationer
 • Kvitton & Utlägg
 • Ägarlöner
 • Arbetsgivardeklaration
 • Personlig kontakt

Cheeper är för det mindre bolaget. Uppfyller du kriterierna så är priset 1600 kr/månad.  Fyll i dina kontaktuppgifter och få en anpassad offert direkt på din mail. Är du osäker? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Tyvärr tar vi inte emot enskilda firmor

*Priset baseras på 5 st leverantörsfakturor, 15 st kvittoutlägg, 2 st ägarlöner

Premium

Perfekt lösning för dig som har fler händelser i bolaget och är mer än 2 anställda. Vi skräddarsyr efter er storlek och behov.

Från 3490 kr/månad
 • Löpande bokföring
 • Kundfaktura
 • Leverantörsfakturor
 • Momsdeklarationer
 • Kvitton & Utlägg
 • Rapportering
 • Lönehantering
 • Arbetsgivardeklaration
 • Personlig kontakt

I vår premiumtjänst så skräddarsyr vi en lösning utefter ditt företagsbehov därför har vi alltid ett första offertmöte. Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi eller boka ett möte direkt i vår kalender.

Tyvärr tar vi inte emot enskilda firmor

**Tillägg: Bokslut samt eventuella
licenser i Fortnox.

Har du funderingar kring hur vi kan hjälpa just dig? Hör av dig på 0704241321 eller jonathan.andernell@keeperab.se.
Man som ler

Enkelt att bli kund

Så blir du kund hos oss – smidig uppstart

Känns det krångligt och tidskrävande att ta steget att byta redovisningsbyrå? Eller är det så att du gjort det mesta själv hittills och insett att det tar för mycket av din tid? Oavsett anledning till att du väljer att outsourca din redovisning till oss som redovisningsbyrå så ser vi till att övergången blir smidigt hanterat. Vi gör det krångliga enkelt för dig!

1

Kontakta oss

Du är alltid välkommen att kontakta oss oavsett om du är redo att bli kund, eller om du önskar att veta mer hur samarbetet skulle gå till och vad ditt fasta månadspris skulle bli. Hör av dig direkt till Jonathan.andernell@keeperab.se eller  kontakta oss och fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

2

Kostnadsfritt digitalt offertmöte

Alla verksamheter ser olika ut och behoven kan även variera beroende på bransch och hur mycket avlastning du vill ha. Våra experter hjälper dig att kartlägga ditt behov och presenterar sedan en lösning och ett samarbete till ett fast månadspris.

3

Offert

Efter det digitala mötet får du en offert vad som ingår i uppdraget och vad ditt månadspris blir. Detta signeras sedan enkelt med Mobilt BankID.

4

Uppstart

Hos oss finns det systemspecialister och implementationskonsulter som sköter hela bytet åt dig. Oavsett om du byter från annan byrå eller om du tillhandahåller dina system själv. System vi arbetar med är Fortnox och Visma, sedan använder vi olika betalningslösningar samt integrationer anpassat efter din bransch.

Skräddarsydd redovisningskompetens efter behov

Våra tjänster

Redovisning

Lägger ni ner onödigt mycket tid på administration?  Då är outsourcing av redovisning en god idé för att återfå tid till kärnverksamheten. När du outsourcar din redovisning till oss så sköter vi hela uppstarten åt dig oavsett om du byter från annan redovisningsbyrå eller om ni lämnar över delar till oss från er interna personal ni har idag.

Du får ett skräddarsytt redovisningspaket till fast månadspris och tillgång till ett specialist team inom ekonomi. Detta innebär stärkt kompetens, optimerade processer och ökad effektivitet.

Våra auktoriserade redovisningskonsulter hjälper er med

 • Löpande bokföring
 • Leverantörsfakturor
 • Kundfakturering
 • Moms
 • Deklarationer
 • Bokslut
 • Rapportering

Våra tjänster

Lönehantering

Lönehantering är komplext. Det är mycket att hålla reda på för att säkerställa att dina anställda skall få ut rätt lön i rätt tid. Hos oss finns auktoriserade lönekosulter och specialister som besitter kompetensen ditt företag behöver.  

Du får en kostnadsfri behovsanalys av er lönehantering idag och paketerar en lösning anpassat efter önskemål och behov.

Vi hjälper er med

 •       Löneberäkning
 •       Lönespecar
 •       Löneutbetalningar
 •       Arbetsgivaradeklaration på individnivå, AGI
 •       Skatteinbetalningar
 •       Pensionsrapportering
 •       Kollektivavtal
Våra redovisningskonsulter på Keeper

Våra tjänster

Rådgivning

Ett företag är en levande organism som genomgår olika utvecklingsfaser och du kommer kanske ställas inför nya utmaningar och möjligheter där du behöver anlita expertis med kunskap om gällande regelverk. 

Hos oss finns specialister som kan tillhandahålla hjälp med allt från registreringar i uppstartsfasen till rådgivning kring effektiviseringar i såväl administration som processer. Vi hjälper också till med budgetering, affärs- och lönsamhetsutveckling. 

Vi tillhandahåller rådgivning inom flera områden, som till exempel frågor kring skatt och olika bolagsformer och kan bistå vid företagsförändringar såsom byte av bolagsform och nyemissioner.

Möt våra kunder

Glada och nöjda redovisningskunder

Relationsappen Sverige AB

Vi är mycket nöjda med Keeper som redovisningsbyrå! De har hjälpt oss med mer än vi först trodde att vi behövde. Vi upplever att de är mer än redovisningskonsulter då de även har gett oss användbara tips kring affärsutveckling. De har hjälpt oss att bena ut våra mål och coachar oss löpande hur vi kan nå målen. Mycket valuta för pengarna. / Relationsappen Sverige AB

VD Relationsappen Sverige AB

Epinova AB

Vi har en smidig hantering av vår ekonomi med kunniga kontaktpersoner som vi har byggt upp en relation med och som är lätta att komma i kontakt med. På toppen av detta så nyttjar vi även Keeper för viss rådgivning inom HR. Vill man ha ett snabbfotat bolag som är enkla att ha att göra med så är Keeper absolut rätt.
VD Epinova AB
Linus Ekström

LEGALWORKS NORDIC AB

Keeper hanterar både den löpande redovisningen och lönerna för våra bolag, smidigt och flexibelt med kunniga, tillgängliga medarbetare. Vi är väldigt nöjda med valet av Keeper som partner, de kommer definitivt kunna stötta och växa med oss långsiktigt.
CFO
Mikaela Hegg