Digital redovisning & proaktiv rådgivning

Mer tid till företagandet. Vi förenklar redovisningen med molnbaserade flöden och smidiga appar till fast pris. Alltid kvalificerade konsulter på köpet!

Digital redovisning

Redovisning utan krångel

Hos oss får ni en portabel ekonomifunktion där ni skickar in material och attesterar på ett knapptryck vart ni än befinner er. Resten sköter vi åt er, från löpande bokföring, betalningar, deklarationer till rapportering av viktiga nyckeltal.

Hej Hanna heter jag och är VD på Keeper. Hör av dig på 087924500 eller hanna@keeperab.se om du har några frågor. Vi hörs!

Delservice

För er som vill outsourca delar av er redovisning.

Vi sköter er löpande bokföring, momshantering, deklarationer, årsredovisning, bokslut och leverantörsfakturaflöde. Ni attesterar och sköter kundfaktureringen själva.

Helservice

För er som vill outsourca hela ekonomifunktionen

Vi sköter alla delar inom redovisningen så ni kan lägga tiden på ert företagande. Utöver det får ni löpande rådgivningsmöten och tillgång till en portal där ni kan följa upp rapportering & nyckeltal i realtid.

Proaktiv rådgivning

Alltid kvalificerad rådgivning

Våra konsulter har rådgivning i ryggraden och hjälper kunder dagligen med att effektivisera och utveckla sina bolag för att nå nya höjder. Vi står bakom er med mångårig expertis i svåra beslut eller funderingar.

Digital redovisning

Så funkar det

I redovisningen så måste alla företag bokföra alla affärshändelser enligt bokföringslagen. Genom digital hantering av händelserna så kan kundfakturor, leverantörsfakturor, kvitton och utlägg bokföras enkelt och effektivt. Vi gör även andra delar inom redovisningen så som rapportering, bokslut och deklarationer. Se nedan hur det fungerar hos oss.

1

Kundfakturor

Antingen skapar ni era kundfakturor själva eller så gör vi det åt er. Vi betalar fakturorna och skickar ut påminnelser vid behov.

2

Leverantörsfakturor

När nya fakturor har kommit in så får ni en notis i ert digitala flöde. Godkänn på ett klick – vi betalar och bokför åt er.

3

Kvitton och utlägg

Ni fotar era kvitton och reseräkningar genom en app i mobilen. Därefter attesterar ni och en rapport sammanställs och bokförs automatiskt.

4

Löner

Ni tidrapporterar för alla anställda enkelt i en app. Vi förbereder alla underlag, gör löneberäkningen och betalar ut lönerna.

5

Attestflöde

Ni attesterar betalfiler, fakturor och löner direkt i mobilen. Därefter ser vi till att alla betalningar går ut i tid.

6

Rapportering

Genom vår kundportal får ni visuella rapporter direkt i mobilen med viktiga nyckeltal att följa upp för just ert företag. Vi har även utökad rapportering för er under tillväxt.

Ett axplock av integrationer vi arbetar med

Möt våra kunder

Glada och nöjda redovisningskunder

Epinova AB

Vi har en smidig hantering av vår ekonomi med kunniga kontaktpersoner som vi har byggt upp en relation med och som är lätta att komma i kontakt med. På toppen av detta så nyttjar vi även Keeper för viss rådgivning inom HR. Vill man ha ett snabbfotat bolag som är enkla att ha att göra med så är Keeper absolut rätt.
VD Epinova AB
Linus Ekström

Picknick AB

Vi har nu arbetat tillsammans med Keeper i 1,5 år och vi är så nöjda med deras service. Dom svarar snabbt på frågor och är intresserade av vår verksamhet. Bra rådgivning och återkoppling när man har frågor och funderingar.
VD Picknick AB
Per Brodén

The Innovation Growhouse Stockholm AB

Förutom att vi har hittat effektiva, digitala processer som sparar tid för oss har vi ett bra samarbete där vi känner oss trygga med att vår bokföring är korrekt och i god ordning.
VD The Innovation Growhouse Stockholm AB
Linda Krondahl

Relationsappen Sverige AB

Vi är mycket nöjda med Keeper som redovisningsbyrå! De har hjälpt oss med mer än vi först trodde att vi behövde. Vi upplever att de är mer än redovisningskonsulter då de även har gett oss användbara tips kring affärsutveckling. De har hjälpt oss att bena ut våra mål och coachar oss löpande hur vi kan nå målen. Mycket valuta för pengarna. / Relationsappen Sverige AB
VD Relationsappen Sverige AB
Jessica Enerstål
Har du funderingar kring hur vi kan hjälpa just dig? Hör av dig på 087924500 eller hanna@keeperab.se.

Vanliga frågor och svar

Välj kontakta oss så återkommer vi till dig inom 24h med en offert utefter dina önskemål och behov. Övergången till oss från din gamla byrå sköter vi.

Ja, vi ser till att automatisera och digitalisera hela din redovisning smärtfritt för dig som kund när du börjar hos oss. Det innebär att du kan hantera leverantörsfakturor, kvitton och kundfakturor oavsett vart du befinner dig.

Vi har expertis inom alla bolagsformer och välkomnar dig som är Enskild näringsidkare, Aktiebolag, Handelsbolag, Kommanditbolag, Ekonomisk förening och Ideell förning

Danske bank, Handelsbanken, Nordea, SEB, Swedbank, Länsförsäkringar men vi stödjer även andra banker.

Du får tillgång till en lätt hanterlig app i mobilen där du loggar in och fotar dina utlägg. Tryck sedan på skicka så sköter vi resten åt dig.